NOVA ZMAGA NAŠIH ČLANIC

0

Včeraj so članice v gosteh premagale Žnk Ankaran Hrvatini z rezultatom 0:2!
Vreme nam je bilo naklonjeno, dekleta so uživala v popoldanskem sončku, tudi naših zvestih navijačev ni manjkalo.
Naše članice so se izjemno potrudile in v prvi polčas krenile optimistično in odločno. Borile so se celih 45 minut, imele pa so tudi nekaj priložnosti. Po prvem polčasu je bil rezultat 0:0, trener Milan Petrović pa je bil zelo zadovoljen z igro. V drugi polčas so dekleta vstopila še odločneje in še bolj borbeno. Od sebe so dala maksimum, in tako je kapetanka Ines Femec v 75. minuti zabila gol po odbiti žogi iz prostega strela (Kaja Jerina).
Vladalo je nepopisno veselje, dekleta pa so samo še nadaljevala z odlično predstavo in tako je tudi Kaja Jerina v 83. minuti zadela za 0:2. Tako so dekleta zasluženo zmagala! Od navdušenja pa so kasneje skočila v morje ter uživale v sladki zmagi.

Postava:
Maja Zajc, Ana Mele, Anja Zver, Ines Femec, Nataša Čiča, Mateja Vodlan, Ana Poglajen, Kaja Jerina, Polona Petrač, Nika Koprivnikar in Ksenija Marolt.
Igrale so še:
Nina Zupančič, Mateja Vidic, Sara Gregorčič

Dekleta so prijetno presenetila trenerja, celoten klub in vodstvo NK Jevnica. Dokazala so, da se s trdim delom da marsikaj doseči.
Članice si bodo po zasluženi zmagi odpočile, v nedeljo, 19. 4. 2015 pa jih doma čaka tekma z ŽNK Velesovo. Pridete spodbujat članice, vsi vabljeni na tekmo!
JEVN’CA NAMUČ!

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Pusti sporočilo

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.