Nogometni tabor NK Jevnica 2016

1
od nedelje 26 do srede 29 junija 2016

ORGANIZATOR
Organizator nogometnega tabora je Nogometni klub Jevnica, Jevnica 27, 1281 Kresnice.

KRAJ
Dejavnost poteka v športno rekreacijskem centru v Jevnici.

UDELEŽENCI
Nogometne šole se lahko udeležijo dečki od 6 do 15 leta starosti, deklice od 6 do 15 leta. Izjemoma se nogometne šole lahko udeležijo tudi starejši ali mlajši dečki in deklice. Minimalno število za izvedbo nogometne šole je 20 prijavljenih!

PROGRAM
Osnovna nogometna šola: poudarek na medsebojnem sodelovanju otrok, v gibanju z žogo in brez žoge v obliki iger ter priprava za Značko nogometaša.

Mini nogometna akademija: delo bo usmerjeno v izboljšanje nogometnih sposobnosti.

Nogometna akademija: vadba bo usmerjena v razvoj tehničnih in posamičnih sposobnosti za reševanje igranih situacij, ki se pojavljajo pri igranju nogometne tekme.

UDELEŽENCI BODO PRI VSAKODNEVNEM TRENIRANJU IN TEKMOVANJU IZBOLJŠEVALI SVOJE NOGOMETNO ZNANJE IN IZKUŠNJE, KI JIH BODO KASNEJE UPORABLJALI PRI IGRANJU ZA SVOJE SELEKCIJE V NK JEVNICA.

VODSTVO NOGOMETNE ŠOLE.
Šolanje bo potekalo pod nadzorom trenerjev mlajših selekcij v NK Jevnica. Pri realizaciji programa bodo sodelovali tudi trenerji drugih selekcij v NK Jevnica in nogometni sodelavci NK Jevnica.

OPREMA
Za osebno opremo za vadbo in dnevno uporabo skrbijo udeleženci. Priporočamo, da imajo udeleženci za vsakodnevno vadbo vsaj po dve majici na dan ter hlačke, več parov nogavic, nogometne čevlje, copate za vadbo v dvorani in copate za vsakodnevno rabo ter natikače. Podrobnejše informacije (seznam potrebščin) dobite nekaj dni pred začetkom tabora.

REKVIZITI
Žoge in ostale rekvizite potrebne za vadbo priskrbi organizator.

ZDRAVSTVENO VARSTVO

Vsi udeleženci morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in potrebno dokumentacijo (zdravstvena kartica).

PRIJAVNICA

Izpolnjeno prijavnico in prvi del plačila (40 €), starši dostavijo trenerjem nogometnega kluba Jevnica, najkasneje do 14.5.2016. Za dodatne informacije je na voljo telefon 041-534-554 (Aleš) ali 040-600-907(Tomi). (prenesi in izpolni prijavnico)

PRIJAVNINA

Cena nogometnega tabora znaša 75,00 EUR in vključuje dnevne obroke, pijačo in prigrizke, organizirano vadbo ter spremljevalni program. Vse udeležence čaka presenečenje.

Jevnica, 28.03.2016

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

1 komentar

  1. Pingback: Prijavnica TABOR 2016 | Nogometni klub Jevnica

Pusti sporočilo

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.