Nič vas ne stane, da ste dobrodelni

DEL DOHODNINE (0,5%) lahko NAMENITE NK Jevnici

 

Z akcijo “Nič vas ne stane, da ste dobrodelni” promoviramo možnost, ki jo ima vsak, ki plačuje dohodnino v Sloveniji, da lahko do 0,5 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam.

Vsak davčni zavezanec lahko izbere do največ pet organizacij in s tem pol odstotka svoje dohodnine nameni za njihovo delovanje. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre teh pol odstotka sicer v proračun. Gre za nevladne organizacije, ki delujejo v javnem interesu, zato z donacijo prispevamo za lokalni šport …

KAKO LAHKO TO STORITE ?

Zahtevo za namenitev lahko pošljete tudi prek sistema eDavki na spletni strani http:/edavki.durs.si, pisno na Davčno upravo RS in ustno na zapisnik pri davčnem organu. Davčni organ upošteva veljavne zahteve, s katerimi razpolaga na dan 31. decembra 2016.
Vsi, ki plačujete dohodnino (starši, babice, dedki, strici, tete, prijatelji, podporniki nogometa, sosedje,….), ste lahko potencialni darovalci dela dohodnine za delovanje NK Jevnica.
Spodaj je elektronski obrazec, kateri vam bo takoj pripravil obrazec katerega lahko vložite preko zgoraj navedenega sistema e-davkov ali pa ga pošljete na pristojni davčni urad. Če pa to ne želite storiti preko obrazca pa ga prenesite na svoj računalnik ta tej povezavi.
Dragi podporniki, če so pa zgoraj opisane metode za vas preveč zamudne se obrnite na trenerja vašega otroka in vam z veseljem izroči obrazce in jih odpošlje.
Prenesi obrazec

Prenesi obrazec

V imenu vseh nas, ki smo to že storili za napredek Nogometnega kluba Jevnica in razvoja naših otrok, ISKRENA HVALA.

Ali izpolni spodnji obrazec