ODHOD: 25. 02. 2016 ob 16.00 izpred klubskih prostorov NK Jevnica, zbor ob 15.50
PRIHOD: 28. 02. 2016 okoli 17.00 pred klubske prostore

ŠTEVILO UDELEŽENIH: 37 nogometašev, 4 trenerji in 3 spremljevalci (skupine U10, U11, U12 in U13)
NASLOVHotel Sol Garden Istra, Katoro Bb, HR-52470 Umag

1. SEZNAM POTREBŠČIN
– osebna prtljaga:
spodnje perilo (9x), nogavice (9x), kratke hlačke za trening (2x), majice s kratkimi rokavi (6x trening + 3x hotel), pižama, trenirka (1x trening + 1x hotel), anorak (trening), kapa (trening), rokavice (trening), zimska jakna oz. bunda, pribor za osebno higieno (zobna ščetka, zobna pasta, milo …), superge (trening), kopački (trening), ščitniki, copati oz. natikači (hotel), kopalke (1x), brisača (1x), podpisan bidon

POSTELJNINA NI POTREBNA

– nujno:
Osebni dokument, potrjena zdravstvena izkaznica, zdravstveno zavarovanje za tujino, zdravila z navodili za jemanje, če jih otrok jemlje,
POZOR: vsa prtljaga naj bo podpisana oz. označena.

dnevni red3. NAMESTITEV
Village Sol Garden Istra (3-posteljne sobe).

4. POGOSTA VPRAŠANJA
Ali naj ima otrok mobitel s seboj? NE. Za nujna sporočila imajo starši na voljo telefonsko številko hotela in številko trenerja. Mobitel se lahko tudi izgubi, otroci prepogosto in nepotrebno kličejo domov, kličejo se iz sobe v sobo …
 Koliko denarja naj ima s seboj? Ponavadi pošljejo otroci domov in starim staršem razglednico. Torej nekaj evrov za razglednice in znamke. Nekaj evrov za sladoled, ipd. Skupaj največ 10 EUR v hrvaških kunah.
Kaj če otrok zboli? Če ima otrok zvišano temperaturo, skušamo ob ustnem dovoljenju (po telefonu) staršev temperaturo znižati s tableto (naj ima otrok s seboj kak lekadol, aspirin ipd.) in obkladki. Če temperatura ne pade, pokličemo starše, ki pridejo po otroka. Bolnega otroka ne smemo zadrževati na pripravah.
Kaj če ima otrok domotožje? Kako pogosto naj pokličem otroka? Vsak otrok ima domotožje, ki se iz dneva v dan umirja. Večkrat, ko ga pokličete, večje domotožje bo imel. V skrajnem primeru otrok “zboli” in želi, da starši pridejo ponj. Torej, prav gotovo ni priporočljivo klicanje otrok vsak dan. Velja pravilo čim manj – tem bolje.
Kaj če otrok povzroči škodo (razbita šipa ipd.)? Povzročeno škodo krijejo starši.
Kaj če otrok nagaja, ne upošteva navodil ipd.? Če večkratni pogovori s spremljevalcem ne zaležejo, se pokličejo starši, ki se pogovorijo s svojim otrokom. Če tudi to ne zaleže, starši odpeljejo otroka domov (skrajni ukrep).
Kaj če se otrok poškoduje? Manjše rane, praske, žulje ipd. oskrbi trener OZ. zdravnik, ki je prisoten v bližnji zdravstveni ustanovi.
Vsa ostala vprašanja nama lahko zastavite osebno (Lovro Križaj GSM: 031-808-658, Aleš Medved GSM: 041-534-554)
5. POSEBNA OBVESTILA
Zdravstvene težave
Če je otrok na dieti, če jemlje zdravila, ali ima ostale zdravstvene posebnosti se posvetujte z zdravnikom ter o tem predhodno pisno obvestite trenerja in ga seznanite z vsemi podrobnostmi.
Klub NE ODGOVARJA za izgubljene drage stvari (mobitel, video igrice – Gameboy, foto aparat, denar). Zato je bolje, da takšne stvari ostanejo doma.
6. PREVOZ DO UMAGA
Prevoz do Umaga in nazaj je organiziran z osebnimi avtomobili. Vozniki smo trenerji NK Jevnica in člani NK Jevnica ter starši otrok.
Športni pozdrav,

Lepo je, če deliš:

O Avtorju

Pusti sporočilo

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.